Linkbuilding uitbesteden? Als men geen ervaring heeft, wordt het ten zeerste aanbevolen om het uitbesteden van linkbuilding te overwegen. Linkbuilding is het proces van het verkrijgen van links naar je website. Door deze SEO-techniek te gebruiken, kan je hoger scoren in de zoekresultaten met de relevante zoekwoorden. Om succesvol te zijn in linkbuilding, gebruikt Linkbuilding uitbesteden verschillende SEO-strategieën.

Is Linkbuilding uitbesteden  verstandig?

Als je het niet op de juiste manier doet, kan het tegen je werken. Linkbuilding uitbesteden heeft sinds 2007 ervaring met linkbuildingstrategieën en SEO-campagnes. Met meer dan 18 jaar ervaring ben je bij ons verzekerd van het beste resultaat voor jouw website met onze professionele linkbuilding.

Waarom linkbuilding uitbesteden?  In 2001 kon linkbuilding nog goed zelf gedaan worden. De regels van zoekmachines waren toen niet zo streng als nu. Tegenwoordig is linkbuilding echter een specialistisch vak geworden. De algoritmes van zoekmachines zijn belangrijke factoren geworden waar rekening mee moet worden gehouden. Daarom is het verstandig om het uitbesteden van linkbuilding aan een specialist over te laten.

Backlinks op een groot netwerk

Als je de regels niet kent en niet weet hoe je ermee om moet gaan, kan het leiden tot het zakken van de positie van jouw website in plaats van het hoger scoren in de zoekmachine. Natuurlijk wil je dat liever voorkomen. Het uitbesteden van linkbuilding aan een specialist is niet alleen aan te raden, maar ook noodzakelijk.

Wil je linkbuilding uitbesteden? Welke linkbuildingpakketten bieden wij?

Maatwerk

Heb je geen ervaring met linkbuilding of SEO? Of heb je gewoonweg geen tijd om het zelf te doen? Met onze linkbuildingpakketten maak je gebruik van de beste SEO-strategieën van 2023. Aan de hand van jouw niche en zoekwoorden kijken we welk pakket het beste past bij jouw website.

Linkbuilding strategieën

Ben je op zoek naar een combinatie van verschillende backlinks? Kijk dan op onze SEO-strategiepagina. Daar hebben we een aantal krachtige combinaties van onze pakketten samengesteld op basis van hoe lang je website online is en hoe groot de competitie is. Bovendien betaal je minder.

Backlinks Pakketten

Is de on-page van jouw website al dik in orde? Wil je de linkbuilding uitbesteden aan een professioneel SEO-bureau? Kies dan voor onze losse linkbuildingpakketten. Dit zijn pakketten voor één of drie maanden die veel klanten hebben geholpen om hun website hoog te laten scoren in de zoekmachines.

Wat is linkbuilding? Wat zijn backlinks?

Linkbuilding is het verzamelen van relevante en goede links van andere websites naar jouw website, waardoor de autoriteit van jouw website voor de zoekmachines een reden is om je hoger te laten scoren. Er worden dus vanaf andere websites in ons eigen netwerk links geplaatst naar jouw website of pagina.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuildingstrategie

Een effectieve linkbuildingstrategie omvat een plan van aanpak. Voordat je aan de slag gaat met een succesvolle linkbuildingstrategie, is het belangrijk dat je ten minste de volgende stappen hebt doorlopen.

Op basis hiervan kun je voor jezelf een doeltreffende linkbuildingstrategie opstellen. Twijfel je over de juiste aanpak, dan kun je kiezen voor maatwerk. Wij voeren dan een uitgebreide SEO-analyse uit, waardoor we een beter beeld krijgen van wat er nodig is om te scoren met linkbuilding.

Hoe presteert mijn website in de zoekmachines? Wie zijn mijn directe concurrenten? Welke zoekwoorden en pagina’s wil ik beter laten scoren in de zoekmachines? Voldoet mijn website aan alle technische vereisten, zoals snelheid? Is mijn website on-page geoptimaliseerd? Linkprofiel De meeste klanten die bij ons de linkbuilding uitbesteden, hebben al een website met enkele backlinks die naar hun site verwijzen. Deze links zijn vaak afkomstig van andere SEO-bureaus, forums of bedrijvengidsen. Samen vormen deze backlinks een linkprofiel, dat een belangrijk onderdeel is van linkbuilding. Ons werk als linkbuildingbureau bestaat uit het opbouwen van het linkprofiel van jouw website. Het is belangrijk om je linkprofiel regelmatig te controleren. Het kan namelijk voorkomen dat kwalitatieve backlinks verdwijnen, waardoor je website kan zakken in de zoekresultaten. Ook kan het voorkomen dat je een backlink krijgt die je helemaal niet wilt hebben, zoals spamlinks.

Is linkbuilding nog steeds belangrijk?

De vraag of linkbuilding nog steeds relevant is, wordt vaak gesteld vanwege de vele geruchten die hierover rondgaan. Zo kun je op YouTube veel verhalen vinden waarin wordt beweerd dat linkbuilding niet langer nodig is. Uitspraken als “SEO is dood” of “linkbuilding mag niet van Google” passeren jaarlijks de revue. In de praktijk is de situatie echter anders. Zonder linkbuilding zul je nooit de resultaten behalen in de zoekmachines die je wel kunt bereiken met linkbuilding.

Kijk maar eens naar je directe concurrenten die hoger staan dan jij in de zoekresultaten. Zij laten maandelijks backlinks plaatsen door een linkbuildingbedrijf. Linkbuilding is nog steeds een belangrijke ranking factor en vaak doorslaggevend om op de eerste pagina van Google te verschijnen. Alle zoekmachines maken gebruik van inkomende links naar jouw website om te bepalen waar ze je website moeten plaatsen. Natuurlijk kun je geloven dat linkbuilding niet nodig is, maar daarmee doe je je concurrentie een groot plezier. De ervaring leert dat het laten plaatsen van een backlink veel kan betekenen voor je website.

Ons Organisch Linkbuilding Netwerk biedt de mogelijkheid om je linkbuilding uit te besteden. Het is branche- en niche-relevant en geschikt voor lokale en landelijke websites en webwinkels. Linkbuilding uitbesteden was nog nooit zo voordelig en krachtig als nu!

Wanneer je je afvraagt waar je je linkbuilding kunt uitbesteden, kan ik je vertellen dat wij voor een fractie van de prijs vergelijkbaar zijn met andere SEO-zoekmachineoptimalisatiebureaus en maandelijks zoveel meer kwalitatieve backlinks kunnen leveren.

Ons linkbuilding netwerk bestaat uit sub-domeinen en biedt de mogelijkheid om organische domeinautoriteit op te bouwen voor je website. Het is niche relevant, met dagelijks minstens 2 artikelen per blog die van hoge kwaliteit en gestructureerd zijn. Elk PBN/Netwerk is minimaal 4 Tiers diep, wat betekent dat je website snel wordt opgebouwd en er veel links beschikbaar zijn.

Als je kiest voor het uitbesteden van je linkbuilding, dan bieden we ook de mogelijkheid om lokaal te linkbuilden. Elke pagina bevat ongeveer 1000 – 1400 woorden, en de websites zijn SSL-gecodeerd met een sitemap. Ze zijn snel en worden in minder dan een seconde geladen, zodat je website voldoet aan de eisen van Google.

Het uitbesteden van linkbuilding is niet alleen geschikt voor individuele website-eigenaren, maar ook voor SEO-bedrijven. Vraag gerust naar onze reseller prijzen.

Bekijk onze prijzen en profiteer van de voordelen van ons linkbuilding netwerk.

Uitbesteden van linkbuilding en welke technieken?

Bij Linkbuildingvoordeel maken we gebruik van verschillende technieken om linkbuilding op te zetten voor jouw website. Of je nu een lokaal bedrijf hebt of overal in Nederland en/of de rest van de wereld wilt worden gevonden, wij passen onze strategieën aan om aan jouw behoeften te voldoen. De belangrijkste reden om backlinks naar onze websites te maken, is dat ze onze rankings verbeteren. Meer links betekent meer autoriteit en sterkere links resulteren in betere rankings. Hieronder lees je welke technieken we gebruiken om backlinks te maken.

Multitier Linkbuilding op eigen websites met subdomeinen

Wij hebben een groot netwerk aan websites met subdomeinen die zijn opgezet voor linkbuilding. Deze domeinen hebben een hoge autoriteit en zijn ingedeeld in relevante niche categorieën. Ons netwerk bestaat uit ongeveer 30.000 subdomeinen. Bij een linkbuilding campagne worden een aantal posts aangemaakt met links rechtstreeks naar jouw website. Dit wordt Tier 1 genoemd. Deze posts worden automatisch gepubliceerd over een aantal maanden. De andere posts die ook automatisch worden gepubliceerd linken weer naar de Tier 1 posts. Dit wordt multitier linkbuilding genoemd. Het is de krachtigste linkbuilding techniek die door linkbuilding bedrijven wordt gebruikt. Het uitbesteden van jouw linkbuilding met multitier linkbuilding is een belangrijk onderdeel voor SEO.

Gastpublicaties op Google Nieuws-sites

Het uitbesteden van jouw linkbuilding met links op Google Nieuws-sites? Wij hebben toegang tot een groot aantal websites die “Google News Approved” zijn. Dit zijn speciale websites waarop de posts onmiddellijk door het Google Nieuws-netwerk worden opgenomen. Het grote voordeel is dat de post onmiddellijk wordt geïndexeerd en makkelijker rankt. Je kunt zelf een artikel aanleveren of wij kunnen dit voor je regelen. Met artikelen op Google Nieuws-sites verkrijg je zeer sterke links naar jouw website. Combineer dit met multitier linkbuilding of cloudsites en we hebben het over hoogwaardige linkbuilding technieken.

Cloud stacking linkbuilding uitbesteden

Cloud stacking is een linkbuilding techniek waarbij wij door ons gemaakte HTML-websites uploaden naar cloudservices zoals Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud en andere cloud hostings. Je maakt gebruik van de hoge autoriteit van de domeinnaam, waardoor de URLs veel krachtiger zijn dan een gewone nieuwe website. Dit betekent dat jouw linkbuilding website op een subdomein staat van bijvoorbeeld het zeer krachtige Amazon-domein. Wie zijn linkbuilding uitbesteedt met cloudsites krijgt veel SEO-juice gratis overgedragen aan de pagina’s van zijn website, simpelweg vanwege deze speciale URL-structuur.

Omdat we deze HTML-pagina’s zelf maken, heb je totale controle over wat erin komt te staan. Je kunt jouw NAP (bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer) invoegen, samen met links naar jouw Google Mijn Bedrijf-profiel en website. Je kunt ook Google Maps, YouTube-video’s