Blogs op subdomeinen is nog steeds een prachtig concept! Het creëren van links is als het planten van een zaadje dat uitgroeit tot een majestueuze boom, die hoog in de hemel reikt en bewondering afdwingt. Subdomeinen worden door Google beschouwd als een nieuw en onontdekt land. Als het hoofddomein al een goede reputatie heeft opgebouwd in termen van domein autoriteit en domein rating, dan zal het subdomein ongetwijfeld meeprofiteren van deze voordelen. Daarom zijn platforms als WordPress.com, Tumblrs, Blogger en Google Sites geliefd onder linkbuilders om backlinks te genereren en hun webpagina’s hoger in de zoekresultaten te laten ranken.

Blogs op subdomeinen

Als je een website beheert, weet je hoe belangrijk het is om gevonden te worden door zoekmachines zoals Google. Linkbuilding is een methode om je website te versterken, om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te verschijnen. Door slim gebruik te maken van subdomeinen, kun je de autoriteit en populariteit van je hoofddomein verhogen en zorgen voor een stabiele groei van je website.

Werkt dit echt? Ja het werkt!

Sommige zogenaamde “SEO-specialisten” beweren dat deze verbindingen, zoals bijvoorbeeld subdomeinen van WordPress.com of Google sites, van mindere kwaliteit zijn. Het is waar dat het creëren van dergelijke links je alleen maar tijd kost, maar het is onjuist om te beweren dat deze verbindingen daarom slecht zijn.

Deze links kunnen juist heel nuttig zijn als onderdeel van je linkbuilding-strategie. In feite werken de meeste linkbuilding-systemen alleen met subdomeinen. Denk bijvoorbeeld aan www, dat ook een subdomein is.

Het creëren van links door Blogs op subdomeinen kan een grote impact hebben op de ranking van je website of webshop. Je kunt een subdomein aanmaken en het naar jouw wens inrichten. Je kunt het gebruiken voor je bedrijfsnaam of om een ​​product te promoten met een link naar jouw website. Het is vergelijkbaar met de welbekende startpagina’s. Ze werken in principe hetzelfde, maar het grote verschil is dat startpagina’s vaak veel andere concurrenten hebben die ook dezelfde SEO-juice delen. Hierdoor blijft er niet veel over voor jou. Helaas zijn er in Nederland nog steeds SEO-bureaus die voor 90% linkbuilding doen met startpagina’s. Maar om effectieve rankings te krijgen, heb je ontzettend veel startpagina’s nodig, en dat kost veel tijd en geld. Het is daarom geen goede strategie om voornamelijk voor je klanten startpagina’s aan te maken.

Dus ja, deze verbindingen kunnen goedkoop zijn, maar dat betekent niet dat ze van slechte kwaliteit zijn. Gebruik ze slim als onderdeel van je linkbuilding-strategie en profiteer van de voordelen die ze bieden voor je ranking.

Blogs op subdomeinen

Subdomeinen in een multitier

Als we nadenken over welke strategie het beste is, kunnen subdomeinen, wanneer goed gebruikt, vele malen krachtiger zijn dan een gewone startpagina. Een goed gestructureerd subdomein zal veel meer voordeel opleveren dan een startpagina met slechts wat anchor links. Het is eigenlijk niet zo gek, want Google houdt van goed gestructureerde content. Als je regelmatig content publiceert op je subdomeinen, zal dat een positief effect hebben op je indexering en zelfs je ranking.

En als je goed gestructureerde content op een subdomein dagelijks publiceert met backlinks naar een ander subdomein, creëer je een groot en sterk netwerk van URLs. Dit heeft als gevolg dat je moneysite zal gaan ranken in de zoekmachines.

Dit is precies waarom wij ons richten op subdomeinen bij Blogs op subdomeinen. Met gemiddeld 50 relevante subdomeinen die elke dag 1-2 artikelen plaatsen met links naar elkaar en naar de moneysite, zal je absoluut gaan ranken. Een ander voordeel is dat je op een subdomein ook banners en/of koopknoppen kunt plaatsen.

Houd er rekening mee dat 90% van de door ons gemaakte URLs zullen indexeren en ook ranken. Denk bijvoorbeeld aan landingspagina’s, leadmachines of als money machine. Dat kan allemaal worden aangemaakt met ons systeem. Zo kan je er twee kanten mee op.

Je kan subdomeinen gebruiken om je moneysite omhoog te laten ranken.

Wat vaak voorkomt, is dat onze subdomeinen beter ranken dan de target-URL. Dit komt vaak doordat de klantenwebsite wat onpage-SEO betreft niet goed in elkaar zit, maar het kan ook komen doordat de laadsnelheid onvoldoende is.

Wij bieden als extra optie een 200 redirect aan, waardoor als iemand via de browser op de subdomein URL klikt, deze automatisch via JavaScript naar de klanten site gaat. Veel masspagewebsites maken gebruik van dit soort redirects. Het grote voordeel van het type redirect dat wij gebruiken, is dat de originele URL geïndexeerd blijft en dus op de eerste pagina van Google blijft staan.

Laat je Blogs op subdomeinen werken als een vleugel, die je moneysite omhoog zal dragen naar de sterren. Een gestructureerd netwerk van URLs zal als een regenboog boven de horizon verschijnen. En met ons systeem kan je het creëren, als een kunstwerk dat leidt naar een glorieuze triomf.

Meer verkeer op je website, wie wil dat nou niet? Blogs op subdomeinen biedt een geweldige strategie om jouw website te laten domineren in de zoekresultaten. En ja, het werkt ook voor subdomeinen! Wij hebben al jarenlang ervaring met het aanmaken van subdomeinen om zo een niche te kunnen domineren. Het is de manier om dagelijks nieuwe artikelen te plaatsen die uiteindelijk zoveel goede metrics krijgen dat Google ze zonder problemen indexeert en rankt.

Traffic uit je subdomein linkbuilding is ons uitgangspunt!

Wij geloven dat het creëren van meer verkeer naar jouw website het belangrijkste uitgangspunt is. Ons systeem gaat verder dan alleen het plaatsen van artikelen op onze subdomeinen. We hebben een multitier systeem met diverse diagrammen, waardoor tier 2 de tier 1 urls ondersteunt en tier 3 de tier 2 urls versterkt. Dit leidt tot een krachtig netwerk aan links en is de essentie van linkbuilding.

Supersnelle subdomein websites

Onze subdomeinen zijn niet alleen effectief, maar ook supersnel! Wij zorgen ervoor dat de content binnen een seconde geladen wordt. Google houdt van snelle websites en daarom zal het jouw website hoog ranken als het makkelijk te lezen en te crawlen is. De snelheid van jouw website is een belangrijk onderdeel van het algoritme van Google. Het is geen uitzondering dat onze urls binnen 20 uur geïndexeerd en gerankt worden op de eerste pagina van zoekmachines.

Bestel vandaag nog één van onze campagnes

Blogs op subdomeinen

Maar wat maakt ons systeem nou echt uniek?

Ons systeem gaat veel verder dan alleen het plaatsen van artikelen op subdomeinen. Het is een uniek multitier systeem, waarbij wij gebruik maken van diverse diagrammen om onze links te versterken. Wij doen dit op een zeer efficiënte manier en zorgen ervoor dat onze subdomeinen de beste metrics krijgen. Hierdoor kunnen wij jouw website hoog laten ranken in de zoekresultaten.

Wij hebben niet alleen jarenlange ervaring in het bouwen van succesvolle subdomeinen, maar wij zijn ook nog eens zeer professioneel en betrouwbaar. Ons team bestaat uit experts op het gebied van linkbuilding en wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Wij zorgen ervoor dat jouw website hoog gerankt wordt en dat jij meer klanten en conversies krijgt.

Is het werkelijk noodzakelijk om zoveel Blogs op subdomeinen te hebben voor een multitier linkbuilding? Het antwoord is nee. Maar laten we eens kijken naar de reden waarom. Het gebruik van subdomeinen is niet zozeer afhankelijk van de hoeveelheid, maar meer van de frequentie van gebruik en waar deze naartoe leiden. Dit bepaalt de waarde van al jouw subdomeinen.

De Googlebot herkent dat jij regelmatig actief bent met bloggen en content plaatsen. Dit valt des te meer op wanneer je dit doet op verschillende subdomeinen. Het is dan ook van belang dat deze content van hoge kwaliteit is en dat er gelinkt wordt naar relevante websites. Zo zorgt jouw content voor een positieve invloed op de zoekresultaten van Google.

En nee, we hebben het hier niet over slechte links. Integendeel, wij bieden linkbuilding pakketten aan waarbij je maandelijks hoogwaardige artikelen ontvangt met backlinks naar andere tiers. Onze klanten kunnen tot wel zes maanden lang van deze service genieten.

Dit is waarom wij niet langer werken met startpagina’s of linkruilen. Ja, het werkte in het verleden goed en wellicht werkt het nog steeds voor sommige mensen. Maar vraag jezelf eens af of een artikel op een subdomein met goed gestructureerde content en een link naar jouw website toe meer waarde heeft dan een simpele anchor link met je bedrijfsnaam op een startpagina met honderden andere bedrijven. Het antwoord is overduidelijk.

Als je dus op zoek bent naar een hoogwaardige linkbuilding service via Blogs op subdomeinen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor kwalitatieve content en relevante backlinks die jouw website naar een hoger niveau tillen. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op!