Blogabonnementt gezocht? Bent u op zoek naar een manier om uw bedrijf te laten groeien en uw klantenbestand te vergroten? Dan is een Blogabonnement wellicht iets voor u! Bij blogs-laten-schrijven  bieden we een abonnement aan waarmee u maandelijks een professionele blog ontvangt die specifiek is afgestemd op uw bedrijf en uw doelgroep. In deze blog worden relevante onderwerpen besproken die uw klanten interessant vinden en waarmee u uw autoriteit op uw vakgebied vergroot. In dit artikel zullen we uitleggen waarom een Blogabonnement zo waardevol is en hoe het kan bijdragen aan de groei van uw bedrijf.

Wat is een blogabonnement?

Een Blogabonnement is een service die wordt aangeboden door copywriting bedrijven zoals blogs-laten-schrijven.nl. Met dit abonnement krijgt u maandelijks een blog op maat, geschreven door professionele copywriters die ervaring hebben in het schrijven van blogs die goed worden gevonden door zoekmachines zoals Google. In deze blogs worden relevante onderwerpen besproken die betrekking hebben op uw bedrijf en uw doelgroep. Dit kan variëren van branchegerelateerde onderwerpen tot specifieke producten of diensten die u aanbiedt.

Waarom is een Blogabonnement waardevol?

Er zijn verschillende redenen waarom een Blogabonnement waardevol kan zijn voor uw bedrijf. Ten eerste helpt het bij het vergroten van uw online zichtbaarheid en vindbaarheid. Door regelmatig relevante content te publiceren die gericht is op de zoekwoorden waarop uw doelgroep zoekt, vergroot u de kans dat uw website hoger in de zoekresultaten van zoekmachines verschijnt. Hierdoor wordt uw website beter gevonden en trekt u meer potentiële klanten aan.

Daarnaast vergroot u door middel van een Blogabonnement uw autoriteit op uw vakgebied. Door regelmatig waardevolle content te delen, laat u zien dat u kennis hebt van uw vakgebied en dat u uw klanten graag helpt met hun vragen en problemen. Hierdoor creëert u vertrouwen en bouwt u aan een langdurige relatie met uw klanten.

Een ander voordeel van een Blogabonnement  is dat het u helpt om uw doelgroep beter te leren kennen. Door te kijken naar welke blogs goed worden gelezen en welke onderwerpen het meest populair zijn, kunt u inzicht krijgen in wat uw klanten interessant vinden en waar ze naar op zoek zijn. Dit kan u helpen bij het verbeteren van uw producten of diensten en het beter afstemmen van uw marketinginspanningen.

Hoe  gaan we tewerk bij blogs-laten-schrijven.nl

Wij werken we met een team van ervaren copywriters die gespecialiseerd zijn in het schrijven van blogs. Wanneer u zich aanmeldt voor ons Blogabonnement, plannen we een kennismakingsgesprek in waarin we meer te weten komen over uw bedrijf en uw doelgroep.

Op basis hiervan maken we een plan van aanpak en stellen we een lijst op met onderwerpen die we kunnen behandelen in de maandelijkse blogs. We houden hierbij rekening met uw doelgroep en de zoekwoorden waarop zij zoeken, zodat de blogs goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google.

Wij werken met een team van ervaren copywriters

Onze copywriters gaan vervolgens aan de slag met het schrijven van de blogs. Hierbij maken we gebruik van SEO-technieken zoals het gebruik van relevante zoekwoorden en het schrijven van meta-descriptions en title tags. Daarnaast zorgen we ervoor dat de blogs goed leesbaar zijn en aansluiten bij uw huisstijl en tone-of-voice.

Wanneer de blog klaar is, sturen we deze naar u ter goedkeuring. Indien nodig kunnen er nog aanpassingen worden gedaan voordat de blog definitief gepubliceerd wordt op uw website. We zorgen er ook voor dat de blog gedeeld wordt op uw social media kanalen, zodat deze een nog groter bereik heeft.

Een blogabonnement bij blogs-laten-schrijven.nl kan een waardevolle investering zijn voor uw bedrijf. Door regelmatig relevante content te publiceren die aansluit bij uw doelgroep, vergroot u uw online zichtbaarheid en vindbaarheid. Daarnaast bouwt u aan een langdurige relatie met uw klanten en vergroot u uw autoriteit op uw vakgebied. Onze ervaren copywriters staan klaar om u te helpen bij het creëren van waardevolle content die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

 

Blogabonnement

Kostprijs per maand

10 relevante blogs per maand geschreven en geplaats op een kwalitatieve websites : € 350
20 relevante blogs per maand geschreven en geplaats op een kwalitatieve websites : € 700
25 relevante blogs per maand geschreven en geplaats op een kwalitatieve websites : € 775

Voorbeelden van blogs

https://www.huis-en-tuin.com/page/de-rustieke-uitstraling-van-een-steigerhouten-tuintafel
https://artikeldomein.nl/examenstress-begin-op-tijd-met-examens-oefenen
https://www.verlichtings-dienst.nl/page/wat-zijn-de-voordelen-van-led-tl-armatuur/
https://www.homegardenfurniture.net/page/tip-voor-leuke-eye-catcher-in-huis
https://www.woningkopentips.nl/page/je-oude-keuken-in-een-nieuw-jasje
https://www.interieurdecoratie-shops.nl/page/een-nieuwe-look-voor-je-keuken
https://artikeldomein.nl/laat-ook-je-keukenkastjes-wrappen
https://www.woningkopentips.nl/page/nieuwe-woning-plan-een-keukenadvies-aan-huis

Zorgeloos genieten van goede content

Wil jij meer uit je bedrijfsblog halen, maar weet je niet hoe? Of ben je zo druk met je bedrijf bezig dat je geen tijd hebt om te schrijven? Geen zorgen, een blogabonnement kan de oplossing bieden. Voor een kleine maandelijkse vergoeding hoef jij je geen zorgen meer te maken over je blog, en kan je er volop van genieten.

Een blog is een geweldige manier om jouw bedrijf een stem en persoonlijkheid te geven. Bedrijven zonder een blog missen mogelijkheden om de aandacht van hun publiek te trekken. Websitebezoekers bekijken vaak de blogpagina om een idee te krijgen van jouw bedrijf. En de cijfers liegen er niet om:

  • Bedrijven die bloggen trekken 97% meer verkeer naar hun website.
  • B2B marketeers die bloggen prioriteit geven, maken 13x meer kans op een positieve return on investment.
  • Websites met een blog hebben 434% meer door Google geïndexeerde pagina’s.

Meer voordelen van een blog

  • Vergroot je vindbaarheid en zichtbaarheid.
  • Geef jouw bedrijf een uniek gezicht en stem.
  • Trek meer verkeer naar jouw salespagina’s.
  • Word gezien als een expert in jouw vakgebied.
  • Maak kans op PR.
  • Bouw jouw employer brand op.
  • Word steeds beter in het vertellen van jouw verhaal.

Bloggen vergt veel werk

Het bedenken van interessante onderwerpen, het vinden van de juiste insteek, research doen en het opbouwen van een duidelijke structuur zijn basisprincipes voor een blog. Als je deze stappen overslaat, bestaat het risico dat jouw blog te weinig waarde biedt voor de lezer. Een teleurgestelde lezer zal niet snel terugkeren. Dit wil je voorkomen!

Bloggen is een vak

Veel mensen kunnen goed vertellen over hun werk, maar zodra ze hun verhaal moeten opschrijven, staren ze uren naar een knipperende cursor. Anderen raken zo opgeslokt in hun creatieve schrijfproces dat ze het doel van de blog uit het oog verliezen. Het resultaat is vaak een matig artikel zonder duidelijke hoofdgedachte.

Tekst, video en audio

Een blog hoeft niet alleen uit tekst en afbeeldingen te bestaan. Door video’s en audio toe te voegen, kun je nog betere resultaten behalen. Blogs zijn een geweldige basis voor video’s en podcasts. Het fundament van goede content is immers een sterk verhaal met een begin en einde, ongeacht de vorm.

De research die je voor je blog hebt gedaan, kun je bijvoorbeeld gebruiken om een videoscript te schrijven over hetzelfde onderwerp. Door jouw blog voor te lezen, heb je meteen een podcast.

Daarom is een blogabonnement de oplossing voor jou! Voor een klein maandelijks bedrag hoef je je geen zorgen meer te maken over je blog en kan je er volop van genieten. Hoeveel je per maand betaalt, hangt af van de frequentie waarmee je wilt publiceren. Wil je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks publiceren?